Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Chlapec (14) zomieral v dome s 200 chorými zvieratami!

V dome sa nachádzal hotový zverinec Zobraziť galériu (4)
V dome sa nachádzal hotový zverinec (Zdroj: nbc)

CHICAGO/BRATISLAVA - Bezvládne telo Matthewa Degnera mali rodinní príslušníci vytiahnuť z domu pred príchodom policajtov v nádeji, že sa nepozrú dovnútra. Dôstojníci, ale ich snahu odignorovali a v odpornom prostredí malého bungalova našli natlačený celý zverinec, vrátane mačiek, psov, vtákov, králikov, mývala či dvoch opíc. Niektoré z 200 zvierat boli evidentné choré.

Dom v Chicagu údajne nemal na podlahe žiadne koberce a väčšina zvierat sa po ňom voľne pohybovala. Desiatky mačiek našli v mimoriadne zlom stave, už na prvý pohľad boli prešpikované chorobami.

Matthewa prehlásili v nemocnici za mŕtveho. Pitva preukázala, že zomrel na bronchopneumóniu, akútny zápal priedušiek a pľúc.

Podľa novín Chicago Tribune sa jeho traja súrodenci vo veku 12 až 17 rokov nachádzajú v lekárskej starostlivosti, štvrtého (19) hospitalizovali s príznakmi podobnými chrípke.

Podvyživené deti boli pravdepodobne držané v izolácii a matka pred vyšetrovateľmi vypovedala, že všetky ochoreli na žalúdočné problémy, ale ich stav sa zlepšoval.

Susedia uviedli, že deti nikdy nevideli chodiť do školy a pritom rodina žila v dome asi osem rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu