Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hazard so životmi: Deti na idúcom vlaku stvárajú šokujúce kúsky!

Mladíci na vlaku stvárajú kúsky ako akrobati
Mladíci na vlaku stvárajú kúsky ako akrobati (Zdroj: YouTube)

BOMBAJ/BRATISLAVA - Internetom sa minulý týždeň začalo šíriť video, na ktorom dvaja mladí Indovia v Bombaji naskakujú na idúci vlak, kĺžu po nástupišti, vešajú sa na bok vozňa a priateľsky potľapkávajú okolité stĺpy. Miestne úrady však pred život ohrozujúcim správaním varujú.

Mladíci podľa všetkého chceli uchvátiť cestujúcich v tzv. dámskych vagónoch, ktoré sú určené iba pre ženy.

Miestne úrady po zhliadnutí videa vyzvali hazardérov, aby so svojimi kúskami prestali a hovorca hlavnej železnice sa nechal počuť, že mladík na videu riskoval svoj ​​život kvôli niekoľkým sekundám slávy. Jeho kolega zase pre denník The Daily Telegraph uviedol, že išlo o nebezpečný a prchký čin, ktorý by nikto nemal napodobňovať, napísal portál novinky.cz.

Zvyčajné cestovanie na streche vlaku v Bombaji tento šialený výstup podvihol na celkom inú úroveň. Vinníci za svoj nezákonný skutok môžu dostať pokutu vo výške 500 rupií (cca 8 eur) alebo až tri mesiace väzenia.

Šialenstvo predvádzajúcich sa mladíkov podľa denníka The Daily Telegraph odsúdili aj skúsení preborníci v jazde po indickej železnici. Keď videli, ako sa kaskadéri hrajú, žiadali zatiahnuť ručnú brzdu.

Nebezpečná jazda

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu