Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lekár si prikladal ruky uspaných pacientiek na penis, oslobodili ho!

Sharmu zbavili obvinení
Sharmu zbavili obvinení

MANCHESTER - Anesteziológa, ktorý mal nehoráznym spôsobom zneužívať pacientky v narkóze, súd minulý týždeň už druhýkrát oslobodil. Podľa informácií britskeju lekárskej komory sa Narendra Sharma obnažoval na operačnej sále a ruky pacientiek, ktorým práve vykonávali potrat, si ich prikladal na pohlavný úd.

Riaditeľ tamojšieho úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou však vyhlásil, že sa tieto obvinenia nedajú dokázať. "Panel má k dispozícii ústne aj písomné výpovede svedkov, na základe ktorých rozhodol, že obvinený sa ničoho nedopustil," uviedol Alan Montgomery.

Sharma sa počas vypočúvania obhajoval tým, že "nezohnal nohavice, ktoré by mu boli dobré".  Vraj ich v oblasti pása prelepil lepiacou páskou, ale pacientka, ktorá ležala na operačnom stole, ho kopla a tým mu ich stiahla dole.

Prípad sa ťahá už od apríla 2008, kedy údajní očití svedkovia lekára obvinili z nechutných praktík voči niekoľkým pacientkám. Súd ho prvýkrát zbavil obvinení pred dvoma rokmi, potom však voči nemu začala konanie aj lekárska komora.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu