Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Z priateľovho kondómu vytiahla spermie a strčila si ich do vagíny!

Liz so svojím bývalým manželom Nirpalom
Liz so svojím bývalým manželom Nirpalom (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Britská novinárka Liz Jonesová (50) sa rozhodla urobiť čokoľvek, aby zostala tehotná. Priznala sa k tomu, že ukradla spermie svojmu priateľovi, a nemusela na to ani vynaložiť veľkú námahu.

Liz po 35. narodeninách prestala myslieť iba na kariéru a začala meniť názor na materstvo. "Došlo mi, že ak neotehotniem v najbližšej dobe, tak možno už nikdy. Zrazu som sa jednoducho chcela usadiť. Môj vtedajší priateľ Trevor to ale tak necítil. Myslela som si však, že ho presvedčím," pokračuje.

Pri možnosti mať spoločne potomka však narazila kosa na kameň. Hoci žena brala antikoncepciu, priateľ nikdy pri sexe nezabudol použiť pre istotu kondóm, teda dieťa naozaj neplánoval.

"Zamyslela som sa nad faktom, že keby som sa s ním kvôli tomu rozišla, veľmi dlho by trvalo, než by som našla pre založenie rodiny niekoho iného. Môj biologický čas ale utekal ako o závod." Preto si teda vymyslela šokujúcu lesť.

"Nechcel mi dať to, čo som potrebovala, tak som sa rozhodla to ukradnúť," priznáva otvorene. "Presnejšie povedané, ukradnúť mu spermie. Cítila som, že mám na to právo, keď so mnou žil a ja som ho vlastne živila," dodáva.

A tak si jednu noc po vášnivom sexe odniesla jeho použitý kondóm do kúpeľne a "použila ho" vo svojom záujme. Spermie totiž žijú ešte dostatočnú dobu, aby podnikavá žena s nimi mohla naložiť podľa svojho úmyslu. Jej pokus vtedy však nevyšiel a krátko na to sa s Trevorom rozišla.

Svojho sna o materstve sa však ešte vtedy nevzdala. Stretla ďalšieho muža, ktorý si ju dokonca vzal, ale o deťoch tiež nechcel ani počuť. "Nirpal bol o 14 rokov mladší ako ja, ale keď sa so mnou oženil, predpokladala som, že dôjde aj na ďalší krok."

Tentokrát sa ale k rovnakej ľsti neuchýlila, rozviedli sa a nakoniec sa sna o dieťati vzdala. Ale v súvislosti so svojou niekdajšou zúfalou situáciou vlastne varuje mužov. Podľa štatistík totiž až 42% žien tvrdí, že berie antikoncepciu len preto, aby otehotneli. "A ako sa mi priznali aj mnohé kamarátky, nikdy neprestaneme skúšať aj iné triky," tvrdí Jonesová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu