Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Už nevie ako upútať? Váľala sa po červenom koberci!

Adrianne Curry Zobraziť galériu (11)
Adrianne Curry

LOS ANGELES – Kam sa podela jej úroveň? Aj keď americká modelka Adrianne Curry (28) má všetky predpoklady preraziť v šoubiznise, zatiaľ sa zviditeľňuje iba škandálmi. Pozrite, ako hlboko klesla naposledy – ľahla si na červený koberec plný smetí!

Nemá ani štipku sebaúcty? Adrianne sa síce môže pochváliť titulom prvej oficiálnej víťazky reality šou America's Next Top Model, v skutočnosti však má od hviezdnej kariéry na míle ďaleko. Namiesto toho, aby sa prechádzala po svetových mólach v modeloch od popredných dizajnérov, zo svojho tela neváha urobiť rohožku. Tomuto sa už naozaj hovorí čisté zúfalstvo!

O poriadny rozruch sa americká kráska postarala uprostred týždňa, kedy zavítala na spoločenskú udalosť pod záštitou spoločnosti Playboy. Prítomnosť médií totiž využila tým najhorším možným spôsobom. Nahodená v asymetrických šatách a s okuliarmi na nose síce pôsobila ako inteligentná mladá dáma, tento imidž jej ale dlho nevydržal. Pred čakajúcimi paparazzmi sama sebe vyrobila poriadny trapas – z ničoho nič sa zvalila na zem!

O tom, že Adrianne sa snaží zapĺňať stránky bulvárnych plátkov za každú cenu, svedčí jej účet v sieti Twitter. Len tento mesiac totiž prostredníctvom neho zverejnila až tri pikantné fotografie, na ktorých pózuje hore bez. Chytanie bronzu jej v spodnom diele bikín ide síce výborne, o zháňaní pracovných príležitostí sa to však rozhodne povedať nedá. Mnohí sa dokonca obávajú, že skúsenosti s fotením pre pánske magazíny využije už len v pornopriemysle!

Adrianne Curry
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu