Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svet módy zošalel: Z 10-ročného dievčatka je sexsymbol!

Thylane Lena-Rose Blondeau na fotografiách dospela prirýchlo - už vo veku desiatich rokov Zobraziť galériu (4)
Thylane Lena-Rose Blondeau na fotografiách dospela prirýchlo - už vo veku desiatich rokov

PARÍŽ – Hranicu posúvajú čoraz nižšie! Hoci dievčatá s kariérou v modelingu začínajú zvyčajne vo veku okolo 14-ich rokov, nájdu sa aj kontroverzné výnimky. Medzi ne možno rozhodne zaradiť aj malú Thylane Lena-Rose Blondeau. Tá provokuje ako zvodná femme fatale už v desiatich!

Nadčasovosť alebo zvrátenosť? Takáto dilema víri v hlavách expertov na módu pri pohľade na najmladšiu modelku, aká bola kedy zvečnená v úlohe prvotriednej zvodkyne. Jej profesionálne zábery v časopisoch totiž z istého uhla predstavujú dar z nebies pre pedofilov. Malá Thylane sa pred objektívom premenila na sexicu ešte predtým, ako vôbec prešla pubertou!

Výrazné líčenie, tmavý rúž, červené nechty a lodičky s poriadnym opätkom – tu sa kontroverzia mladej modelky ešte len začína. Na fotografiách v magazíne Cadeaux jej totiž nechýba predovšetkým zvodný pohľad a zmyselné pózy. Zaujímavosťou je tiež fakt, že dcéra futbalistu a herečky takto nešokovala verejnosť prvýkrát. Značné pobúrenie vyvolala už v januári tohto  roku na obálke detskej verzie módnej biblie – Vogue Enfants.

Okrem morálnych otázok sa odborníci v súvislosti s Thylane zaoberajú aj jej duševným vývojom. Podľa psychologičky Emmy Gray by takáto forma predčasného dospievania mohla školáčke spôsobiť nemalú ujmu: „Tieto fotky sú protikladom toho, čo by detstvo v našej spoločnosti malo predstavovať. Dieťa takto vystavené svetu ešte nie je pripravené vyrovnať sa s očakávaniami dospelých.“ V tomto smere plavovláska predbehla aj sirénu 60. rokov, Brigitte Bardot. Tá sa na titulnej strane plátku Elle objavila „až“ v pätnástich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu