Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šokovaná rodina si našla v sprche "kúpeľňového banditu"!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

GÖTEBORG - Na rodinu zo západného Švédska čakalo v nedeľu ráno nepríjemné prekvapenie. Po tom, ako sa zobudili, začuli, ako sa v kúpeľni niekto sprchuje. Nikto z nich to však nebol.

Najprv o nevítanom hosťovi nemali ani tušenia. Ranná sprcha totiž pre Švédov žijúcich na predmestí Göteburgu nebola ničím výnimočným. Keď však bola pustená už niekoľko hodín v kuse, začali tušiť, že niečo nie je v poriadku.

Otec rodiny sa teda vybral zistiť, čo sa deje. V sprchovom kúte našiel stáť oblečeného muža, ktorému chýbali šnúrky na topánkach. "Potreboval som sa zobudiť," povedal neznámy návštevník, ktorý užasnutej rodine nedokázal vysvetliť, ako sa dostal do domu. Ten totiž nejavil žiadne známky vlámania ani iného poškodenia, ktoré by naznačovalo, že sa doňho muž dostal násilím.

Policajný hovorca Stefan Gustafsson uviedol, že "nepozvaný hosť bol pravdepodobne pod vplyvom nejakej látky". "Nikoho neohrozoval, ani nebol nepríjemný," povedal. Rodina sa preto rozhodla, že na "kúpeľňového banditu nepodá trestné oznámenie. Polícia jej však aj tak musela pomôcť muža vyviesť z domu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu