Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Do zadku si zapichol rybársky háčik, utekal pred lupičmi!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

FREDERICK - Vystreliť do vzduchu nie je práve ten najvhodnejší spôsob, ako privolať políciu. Ale keď máte v zadku zapichnutý rybársky háčik a niekto sa k vám pokúša vlámať, nemáte príliš na výber.

Aspoň takto vyhodnotil svoju bezútešnú situáciu Charles Akin Rempe z amerického štátu Maryland. Pred pár dňami vo svojom dome začul podozrivé zvuky a myslel si, že sa niekto násilím snaží dostať do jeho domu.

Od potenciálneho nebezpečenstva sa preto snažil utiecť a skryl sa v šatníku. Tam si do zadnice nešťastne zapichol pohodený rybársky háčik. Nepríjemné zranenie spôsobilo, že sa nedokázal pohybovať. V skrini mal schovanú aj pištoľ, z ktorej v snahe privolať pomoc niekoľkrát vystrelil do vzduchu.

Keď sa polícia dostavila na miesto činu, päťdesiatdvaročný muž bol "veľmi šťastný, že ich vidí". "Dostali sme hlásenie, že sa v jednom z domov strieľalo. Prišli sme preto vec prešetriť," uviedol poručík Clark Pennington.

Rempe sa momentálne nachádza v nemocnici. Polícia vyšetruje, či v ten deň malo naozaj dojsť ku vlámaniu a zvažuje, či muža vôbec obviní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu