Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Deniske (11) mal podrezať hrdlo jej vlastný brat!

Za Deniskou kamaráti smútia na Facebooku
Za Deniskou kamaráti smútia na Facebooku

BRATISLAVA/KRNOV - V prípade zavraždenej Denisky (11) z Krnova vyšla najavo šokujúca skutočnosť! Podľa policajtov by mal mať jej smrť na svedomí vlastný brat! Súrodenci sa nemali v láske a hneď po čine sa Martin (17) objavil u susedov pokrytý krvou!

Dievča sa podľa známych s bratom neustále hádalo. Ako uviedol blesk.cz, ona bola obľúbená jednotkárka a s jej starším súrodencom boli len samé problémy. Svoju rolu mala zohrať závisť. Práve Martin ju mal podľa prvých informácií nájsť v pondelok mŕtvu v ich dome v českom Krnove.

Podľa kamarátov sa o jednej popoludní vrátil z brigády. "Známa býva nad nami a počula, ako sa Martin háda s Denčou. Nemali sa moc radi a robili si neustále naschvály. Asi po dvadsiatich minútach počula srdcervúci krik o pomoc a potom len ticho," cituje Blesk muža, ktorý býva neďaleko. Dievča malo vykrvácať po bodných a rezných ranách v oblasti krku. Zakrvavený chlapec po chvíli prišiel k susedom po pomoc.

Rodina, ktorá mala dnes odísť na dovolenku, je na pokraji kolapsu. Stratila dcérku a syna obvinili z vraždy. Polícia je na informáci skúpa, argumentuje vekom zúčastnených. "Dnes bol štátnemu zástupcovi podaný podnet k návrhu na vzatia obvineného do väzby. Vzhľadom na fakt, že ide o mladistvú osobu, je nutné rešpektovať zákon (...) a nie je možné poskytnúť ďalšie informácie," uviedla podľa novinky.cz policajná hovorkyňa Gabriela Holčáková. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu