Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hlúpy žart školáka (12) takmer zabil: Lanko mu prerezalo krk!

Euanovi ostanú nepekné jazvy Zobraziť galériu (3)
Euanovi ostanú nepekné jazvy (Zdroj: parentdish.co.uk)

CARDIFF - Dvanásťročný školák z Walesu sa stal obeťou žartu výrastkov, ktorí toho očividne veľa v hlave nemajú. Cez most v mestečku Merthyr Tydfil natiahli tenké lano, ktoré sa chlapcovi zarylo do krku. Jeho mama zúri a dúfa, že vinníci sa nájdu, aby mohli byť potrestaní.

Euan Cusack má šťastie, že je nažive. Keď sa nedávno bicykloval v okolí svojho domu a prechádzal cez most, cestu mu zhatila nečakaná prekážka. Tým bolo natiahnuté biele lanko dlhé takmer dva metre, ktoré nebolo vôbec vidieť. Chlapec utrpel na krku a tvári rezné rany, ktoré len o kúsok minuli životne dôležité tepny. Postupne sa hoja, jazvy mu však ostanú do konca života.

Hlúpy žart školáka (12)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: parentdish.co.uk)

"Keď došiel domov, skoro som odpadla. Bol úplne doráňaný, celú tvár mal od krvi. To lano ho mohlo uškrtiť alebo si mohol zlomiť krk alebo ho mohlo odhodiť do rieky," povedala právom nazlostená Sandra (44).

Je zjavné, že lano niekto cez most natiahol úmyselne. Nad rizikami spojenými s týmto otrasným činom určite neuvažoval. "Chcem zistiť, kto to urobil, aby ľudia vedeli, kto dokáže byť tak sprostý," dodala Euanova matka. Vec už vyšetruje aj polícia, ktorá hľadá prípadných svedkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu