Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zomrela brazílska sexbomba (†27): Zabila ju liposukcia, vykrvácala!

(Zdroj: publiwarez.com)

SAO PAOLO - Ani modelky nie sú dokonalé a občas sú "nútené" vyhľadať pomoc plastického chirurga. Krásnej Brazílčanke Pamele Nascimentovej sa nepáčilo jej brucho, tak si z neho dala odsať tuk. Z operačného stola ju však namiesto nemocničnej izby odviezli do márnice.

Dvadsaťsedemročná Pamela zomrela 19. októbra priamo na operačnom stole na súkromnej klinike Green Hill Hospital, kde si bola dať odsať tuk z brucha a stehien. Za príčinu smrti lekári určili vykrvácanie.

Minulý týždeň sa však objavilo podozrenie, že za tragédiu je zodpovedný chirurg, ktorý modelke prepichol obličku. Napriek tomu pokračoval v operácii, aby nič nevyšlo najavo. Polícia preto prípad znovu otvorila a nariadila exhumovať jej telo.

Nascimentová okrem toho, že sa objavovala na prehliadkových mólach, pôsobila aj ako moderátorka v televízii. Bola posadnutá svojím vzhľadom, kvôli ktorému absolvovala niekoľko plastických zákrokov vrátanie zväčšenia pŕs a úpravy nosa. Ten posledný ju bohužiaľ zabil.

"Keď som prišla do nemocnice identifikovať jej telo, boli všetci hrozne nervózni. Triasli sa a prosili ma, aby som ju pochovala čo najskôr. Som si istá, že mi niečo zatajili, a že môžu za jej smrť," povedala Pamelina teta Enedida, ktorá svoju neter vychovávala od jej šiestich rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu