Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kvôli nádoru na mozgu zabudla, že má dve deti!

Karan s dcérami Charly a Harriet
Karan s dcérami Charly a Harriet

RUNCORN - Predtým, než Karan Wallerovú odviezli na operačnú sálu, pobozkala svoje dve deti. Jej manžel však po tom, ako sa prebrala z narkózy, zostal poriadne šokovaný. Hoci na fakť, že je vydatá, si spomínala, na to, že má deti už nie!

Tridsaťštyriročná žena ostala v nemom úžase, keď jej Ian (35) povedal, že majú spolu dve dcéry. Karan si nepamätala na nič, čo s nimi súviselo - pôrod, prvé krôčiky a nič jej nehovorili ani ich fotografie. "Pamätám si, že mi manžel po zákroku povedal, že o Charly a Harriet sa teraz stará ich babka. Ja som ale vôbec nevedela, o kom hovorí," vysvetľuje.

Zdravotná sestra sa jej potom spýtala, či vie, aký rok vôbec je, Karan ale ostala zmätená a pripadala si ako v zlom sne. Nič jej nedávalo zmysel.

Dvojnásobná matka zistila, že má rakovinu pred dvoma rokmi, keď jedného dňa zrazu skolabovala vo svojom dome. Scan neskôr odhalil, že má na mozgu tumor veľkosti citrónu. Hoci išlo o nezhubný typ nádoru, lekári ju varovali, že by neskôr mohol vypuknúť v rakovinu. Nepodarilo sa im ho ale odstrániť celý, čo spôsobilo čiastočnú stratu pamäti.

"Bol to otrasný pocit. Nedokázala som si spomenúť, aké to bolo milovať svoje deti. Je to akokeby som po zákroku prišla o materinské puto," povedala Karan. Okrem svojich dcér si nepamätala ani na posledné mesiace pred operáciou. Pri prezeraní rodinných albumov si neskôr na päťročnú Charly čiastočne spomenula, na trojročnú Harriet už ale nie.

Táto časť života ostane pre Karan asi navždy záhadou. Napriek tomu sa snaží, aby deti rozdiel nepocítli a aby mali vo svojej mame oporu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu