Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ovca médium vycítila pastierkinu rakovinu!

Ovečka zachránila svojej majiteľke život
Ovečka zachránila svojej majiteľke život

WOOTON BASSETT - Pastierka Emma Turnerová z anglického grófstva Wiltshire môže ďakovať jednej zo svojich oviec za to, že jej zachránila život. Vycítila totiž nádor, ktorý žene rástol v prsníku.

Päťročná ovca, ktorú Emma pomenovala Alfie, ju pred časom niekoľkokrát hlavou udrela do hrude. Pastierka si správanie zvieraťa, ktoré bolo obyčajne veľmi pokojné, nevedela vysvetliť. Pri útoku utrpela viaceré podliatiny a modriny a zašla preto k lekárovi, aby sa na ne pozrel. Ten Emme po vyšetrení oznámil šokujúcu správu; bola v rannom štádiu rakoviny prsníka.

"V nemocnici mi povedali, že keby Alfie neurobila to, čo urobila, hrčku by som si s najväčšou pravdepodobnosťou nenašla ešte ďalších niekoľko rokov. Každý je presvedčený o tom, že mi moja ovca zachránila život," povedala štyridsaťjedenročná farmárka.

Po stanovení diagnózy absolvovala chemoterapiu, o pár týždňov ju ešte čaká mastektómia. Emma dodala, že "sú si teraz s Alfiem vyrovnaní", pretože jej matka ovca zahynula pri pôrode a keby sa jahniatka neujala, čakal by ho rovnaký osud.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu