Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žiačke kúpila sexuálnu hračku a chcela, aby ju použila!

Cheryl Brembleová
Cheryl Brembleová (Zdroj: Montgomery County)

LONDÝN/BRATISLAVA - Špeciálnu pedagogičku Cheryl Brembleovú zatkli po tom, čo jednej zo svojich žiačok kúpila sexuálnu hračku a chcela, aby ju použila. Taktiež jej zaslala rad textových správ, v ktorých písala, že je bisexuálka a študentku považuje za veľmi príťažlivú.

Rozvedená štyridsiatnička brávala dievča do obchodov, kde mu kupovala drahé oblečenie, ale čoskoro sa ich puto zmenilo na sexuálne. Žiačke venovala erotickú pomôcku a povzbudzovala ju, aby ju doma použila. "Nikdy nehovor, že to nevyskúšaš, pretože zažiješ niečo nádherné," uviedla Brembleová v SMS. V ďalšej správe si dievča prečítalo: "Už si vyskúšala darček, čo som ti dala? Pretože je naozaj dobrý." Matka dvoch detí údajne neváhala tínedžerke, ktorej presný vek nezverejnili, rozprávať aj podrobnosti zo svojho milostného života s priateľom.

Nepatričný vzťah sa prevalil na verejnosť 27. mája, kedy rozrušená študentka so slzami v očiach zašla za svojím otcom. Brembleyovú až do skončenia vyšetrovania dočasne suspendovali. Ženu z amerického štátu Pensylvánia obvinili z osobnej a elektronickej sexuálnej konverzácie. Prepustili ju na kauciu 25-tisíc dolárov a pred súd sa postaví ešte tento mesiac.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu