Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Učiteľka umenia pózovala hore bez, žiaci sú z nej "hotoví"!

Nechceli by ste takúto učiteľku umenia Zobraziť galériu (3)
Nechceli by ste takúto učiteľku umenia

HARROW - Provokujúce fotografie učiteľky umenia Joanne Salleyovej nedávno doslova zaplavili jednu z najprestížnejších súkromných stredných škôl v Anglicku, Harrow School. Nečudo, mladá žena je bývalá Miss Severného Írska.

Fotky zachytávajúce bývalú modelku a televíznu moderátorku ako pózuje "hore bez" len v obtiahnutých džínsach, teraz kolujú triedami a chodbami po škole, kde sa ročné poplatky šplhajú do výšky 30-tisíc libier (cca 34-tisíc eur).

Zábery spravila Joannina kolegyňa, profesionálna fotografka Fiona Corthineová v priestoroch školy. Na oči verejnosti sa dostali vďaka jednému zo študentov, ktorý ich objavil vo fotografickom laboratóriu. Ten neváhal a rozposlal ich svojim kamarátom na mobilné telefóny. Okrem väčšiny žiakov sa dostali do rúk aj ostatným profesorom a dokonca i pracovníkom v školskej jedálni.

Vynaliezaví študenti fotografie poslali anglickému denníku Daily Mail, boli však tak "ohľaduplní", že inkriminované miesta prekryli. Akonáhle škandál vyšiel najavo, predstavitelia školy od žiakov požadovali, aby obrázky okamžite vymazali a zabránili tak ich ďalšiemu šíreniu.

Nemenovaný zdroj z prostredia školy uviedol, že zahanbená Salleyová vybehla zo školy v slzách a už sa do nej pravdepodobne nevráti. Zároveň sa obáva, že jej reputácia je tak poškodená, že už nikdy nebude môcť učiť. "Už predtým bola snom mnohých chlapcov na Harrow School. Teraz, keď videli tie fotky, sa im páči ešte viac," povedal.

Riaditeľ školy Barnaby Leon sa svojej zamestnankyne zastal a vyhlásil, že "Joanne je výborná učiteľka". "Tie obrázky ukradli bez vedomia a súhlasu fotografky, ktorá na ne vlastní autorské práva. Prípad teraz vyšetrujeme."

Harrow School bola založená v roku 1572 a okrem iných ju navštevovali dvaja králi a sedem ministerských predsedov vrátane Winstona Churchilla.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu