Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto sa nemalo dostať von: Kate kľačí pri rozkroku princa Williama!

Princezná Catherine a princ William v nelichotivej polohe Zobraziť galériu (3)
Princezná Catherine a princ William v nelichotivej polohe

BRATISLAVA – Tak tento záber naozaj nemal preniknúť na verejnosť. Princezná Catherine (29) na slávnom balkóne Buckinghamského paláca kľačí pri rozkroku svojho manžela princa Williama (28). Moment zachytený na zábere ani zďaleka nepôsobí kráľovsky či noblesne, skôr vulgárne. Vynára sa otázka, čo to nová členka kráľovskej rodiny robí? Fotografia obletela internet a stala sa hitom Facebooku, kde si ju na svoje profily „zavesilo“ množstvo používateľov sociálnej siete.

Záber zobrazuje Kate v nelichotivej polohe, keď sa princezná skláňa pri Williamovom rozkroku. Ten ju zhora láskyplne drží za plece a jedna z malých družičiek si pri pohľade na párik zakrýva uši namiesto očí. Fotografia vznikla tesne pred odchodom novomanželov zo známeho balkóna Buckinghamského paláca, na ktorom sa mladý pár po prvý raz pobozkal.

Záhadu okolo podivnej fotky rieši video, z ktorého je evidentné, že princezná sa len po čosi zohla. Záber, ktorý sa po internete šíri naozaj rýchlo, však prešiel miernou úpravou. Jednu z družičiek tvorca fotomontáže vymazal a Kate posunul bližšie k manželovi. Tvorivosť a všímavosť sa mu uprieť nedá, fotografia sa však stretla s pobúrením verejnosti. Na Facebooku síce vzniklo niekoľko skupín, ktoré sa na fotomontáži zabávajú, tie však doposiaľ veľa fanúšikov nezískali.
 

Záber novomanželov v nelichotivej polohe je fotomontáž.

Toto sa nemalo dostať
Zobraziť galériu (3)


Skutočný záber, na ktorom sa Kate po čosi zohla.

Toto sa nemalo dostať
Zobraziť galériu (3)

Spomínaná situácia zachytená v čase 5:40.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu