Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Harryho vtipný príhovor: Kámo, nie si taký pekný ako ja!

Princ Harry princ William
Princ Harry princ William

LONDÝN - Britský princ Harry počas piatkovej kráľovskej svadby jeho brata, princa Williama a Kate Middleton údajne predniesol zábavný príhovor, na ktorý hostia reagovali búrlivým smiechom.

Nedeľňajšie noviny News of the World uviedli, že Harry mal počas príhovoru na hlave fez a z Williama si uťahoval v súvislosti s jeho začínajúcou lysinou, informovala webová stránka DigitalSpy.co.uk.

Jeden z hostí povedal: "Harryho reč bola taká smiešna. Williama stále oslovoval "kámo". Všetkých nás strašne rozosmial. Harry skončil slovami, že William je vlastne správny chlapík, ale nie taký pekný ako on - avšak okrem jeho červených vlasov. Všetko sa nieslo v dobrej nálade a princ William po jeho skončení hlasito tlieskal rovnako ako ostatní hostia." Williamov svedok však neskôr hovoril vážne a vzdal česť pamiatke ich matky, princeznej Diany. Vyjadril tiež svoj pozitívny vzťah k jeho novej švagrinej Kate. Ako Harry uviedol, veľmi sa mu páči, že má 'sestru', a Kate si veľmi váži, odkedy sa zblížili.

"Bola to skvelá reč a fez to všetko dotváral. Bolo to také 'harryovské'. Bol to ten typ obyčajnej zábavy, ktorou sú títo bratia známi," dodal hosť, ktorého meno webová stránka neprezradila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu