Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nové proroctvo: Taiwan zasiahne 11. mája supercunami, milióny mŕtvych!

V krajine začali stavať desiatky prístreškov
V krajine začali stavať desiatky prístreškov

TCHAJ-PEJ - Samozvaný prorok tvrdí, že krajinu postihne 11. mája o 10. hodine, 42. minúte a 37. sekunde "superzemetrasenie", pri ktorom ničivá cunami s vlnami vysokými až 165 m pripraví o život milióny jej obyvateľov.

Na podnet Učiteľa Wanga, ako tohto zvestovateľa apokalypsy nazývajú v jeho rodnom meste Puli, začali v krajine stavať desiatky prístreškov, ktoré by v prípade naplnenia sa proroctva mohli prichýliť ľudí žijúcich na pobreží.

Vyšetrovatelia preverujú verziu, že Učiteľ Wang konal v súčinnosti so stavebnými firmami a svojimi vyhláseniami chcel podnietiť stavebný boom.

Taiwanský hydrometeorologický ústav považuje jeho domnienky za čistý nezmysel, pričom "predpovede počasia" bez povolenia vlády mu môžu vyniesť pokutu vo výške viac ako 30-tisíc dolárov (cca 20-tisíc eur).

Učiteľ Wang svoje proroctvá uverejnil na blogu v čase, kedy majú obyvatelia ešte v čerstvej pamäti ničivé zemetresenie v Japonsku, ktoré je ich blízkym susedom.

Prorok tvrdí, že jeho veštby pochádzajú z "Knihy zmien" zo štvrtého storočia pred n.l., ktorá obsahuje záblesky budúcnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu