Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Slúžka ufikla sexuchtivému zamestnávateľovi penis!

ilustračné foto
ilustračné foto

DUBAJ/BRATISLAVA - Slúžka (35) v Dubaji odrezala svojmu šéfovi penis kuchynským nožom. Muža (78) previezli do nemocnice, kde museli najprv zastaviť prudké krvácanie a v ďalšej nemocnici podstúpil operáciu, pri ktorej mu chýbajúci úd prišli späť. Ako sa však zdá, sexuchtivý starý pán mal riadne za ušami.

Polícia uviedla, že slúžka z Bangladéša sa k činu priznala a tvrdila, že už bola chorá zo starcovho neustále sexuálneho obťažovania. Podľa nej ju zamestnávateľ žiadal o masáže a pritom ju obchytkával. Nahnevalo ju to, vzala nôž a zaútočila na neho.

"Žena je v súčasnosti vo väzbe pre obvinenie z napadnutia," povedal generálmajor Khalil al Mansour, vedúci oddelenia vyšetrovania trestných činov.

Zdá sa, že jej zamestnávateľ už v minulosti mal problémy so sexuálnym obťažovaním a teraz čelí obvineniu z nevhodného správania. "Naše informácie ukázali, že niektoré slúžky, ktoré pracovali pre starého muža, už predtým od neho odišli. Vždy sa na polícii sťažoval, že utiekli po tom, čo ho okradli. Keď sme ich vypočúvali, vyhlásili, že ich obťažoval a požadoval od nich sexuálne služby," dodal policajt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu