Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík predstieral svoju smrť, chcel mať pokoj od 9 detí!

Keith Macdonald Zobraziť galériu (2)
Keith Macdonald

SUNDERLAND - Nezamestnaný Keith Macdonald (25) sa svoju neutešenú životnú situáciu rozhodol riešiť radikálnym spôsobom. Aby sa vyhol zodpovednosti, ktorá mu vyplývala zo starostlivosti o svojich deväť detí, nafingoval svoju vlastnú smrť.

Mladík predstieral, že je jeho spolubývajúci a poslal svojej priateľke sms správu, v ktorej stálo, že "Keith je mŕtvy". Vydesená Clare Bryantová (22) sa mu pokúšala dovolať, avšak bez úspechu. Zavolala preto na políciu a do všetkých okolitých nemocníc.

Neskôr jej na Facebooku písala aj údajná priateľova sestra, ktorá hrozivú správu potvrdila. Ba čo viac, oznámila jej, že brat spáchal samovraždu, a že za to môže práve Claire. Tou sestrou bol samozrejme Keith.

Pár dní nato sa priateľke priznal, že to bol iba "kanadský žartík", ktorý si vymyslel, aby unikol od všetkých povinností. "Prešla som si peklom. To musí byť chorý človek, čo predstiera svoju vlastnú smrť!," povedala Claire.

Dievčina má Keithovi budúci mesiac porodiť ich druhé spoločné, a celkovo už jeho deviate dieťa. Po prevalení podvodu sa ozvali ďalšie ženy, ktoré tvrdia, že "Sunderlandský milovník", ako ho prezývajú, je otcom aj ich detí, čím sa zoznam môže rozšíriť až na sedemnásť. To však Macdonald razantne odmietol a vyhlásil, že "to nie je možné, lebo majú vlasy inej farby".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu