Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V online pokri prehral milión, prišiel aj o rodinu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

CORNWALL - Svojej manželke zvykol Tony D’Silva hovorievať, že je "jej rytier v lesklej zbroji". Ona sa na tom len smiala, hoci musela uznať, že mal v podstate pravdu. Počas niekoľkých rokov vybudoval pre nich život, ktorý im závideli mnohí. Teraz obom na krásne roky plné blahobytu ostala len trpká spomienka.

"Mali sme na účte kopec peňazí a už sme viac nemuseli pracovať. Bola som šťastná a myslela som si, že mám jeden z najkrajších životov na svete," opisuje svoju životnú situáciu spred niekoľkých rokov Sally (49).

Rodina sa presťahovala do Francúzska, kde si kúpili honosnú vilu s bazénom. Všetok luxus a pohodlie, ktorým bola obklopená, je však už minulosťou, Sally oň pripravil jej nezodpovedný manžel. Nádhernú vilu bola nútená vymeniť za schátranú farmu a aby prežila, musela si znova nájsť prácu. Za všetko môže Tonyho hráčska závislosť na online pokri. Za pár rokov do nej "investoval" všetky rodinné úspory, presnejšie jeden milión libier (1,13 milióna eur).

Sally si narastajúci problém nevšímal dovtedy, kým nenašla manželovu tašku plnú nezaplatených účtov a nevyplatených kreditných kariet. Žiadala od muža vysvetlenie a on jej ho aj dal. "O všetko sme prišli, nemáme nič," povedal Tony svojej žene. "V tej chvíli sa mi zrútil svet. Od vysnívaného života som sa razom dostala do biedy, kedy som nevedela, či si budem môcť dovoliť urobiť bežný nákup," hovorí nešťastná Sally.

Tonyho závislosť pravdepodobne pramenila v pocite osamelosti, ktorý nadobudol vo Francúzsku. Začal tráviť čoraz viac času pri počítači. Poker hrával celé večery a vracal sa k nemu každé ráno hneď ako sa zobudil. V marci sa vrátil do Anglicka, aby nastúpil na kliniku, kde sa bude liečiť zo závislosti. Manželov potom čaká rozvod.

Žena sa teraz sústredí na to, aby dokázala zabezpečiť aspoň svoje deti. "Mojou prioritou je, aby mali strechu nad hlavou a jedlo na stole," dodala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu