Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najväčší maznák: Na syna (19) utráca horibilné sumy!

James Warren a jeho prehnane milujúca matka
James Warren a jeho prehnane milujúca matka

LONDÝN/BRATISLAVA - James Warren (19) o sebe právom vyhlasuje, že je "najrozmaznanejším dieťaťom v Británii". Jeho matka Ornella (57), ktorá nie je vôbec bohatá, by mu zniesla aj modré z neba. Za šesť týždňov na neho stihla utratiť 10-tisíc libier. Paradoxne to však mladému mužovi už začína liezť na nervy.

"Urobí pre mňa všetko, je to tá najlepšia mama na svete. Trochu sa bojím, že na mňa toľko utráca. Nie sme najbohatší a za všetko treba platiť. Mama je trochu závislá na míňaní," hovorí nezamestnaný mladík. 

Podľa neho mu matka, bývalá učiteľka, z dôchodku kúpila kurz varenia v Taliansku za 3 500 libier, oblek od Armaniho za tisíc libier, profesionálne fotenie v hodnote 500 libier, mesačnú dovolenku v Taliansku za tisíc libier, topánky a oblečenie za ďalšie tisíce. Dokopy to malo byť približne 20-tisíc.

Taktiež mu pravidelne geluje vlasy, vstáva o tretej ráno, aby synovi vzala kabát po tom, ako on bol s kamarátmi vonku a denne mu servíruje tri jedlá do postele. 

"Kazím ho, je to pravda. Robím to preto, aby som mu dodala sebadôveru a nezávislosť. Nechcem z neho urobiť mamičkinho maznáčika. Viem, že to znie rozporuplne, ale James je plachý. Oblečenie mu môže pomôcť vybudovať sebaúctu. Vždy to pre mňa bude môj malý chlapec," uviedla prehnane milujúca matka z Loughboroughu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu