Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sharon Stone bez podprsenky: Aha, ako mi stoja bradavky!

Sharon Stone aj po 50-ke provokuje prsiami Zobraziť galériu (13)
Sharon Stone aj po 50-ke provokuje prsiami

LOS ANGELES – Stále na to má! Hoci hollywoodska legenda, Sharon Stone, už dávno prekročila päťdesiatku, odvaha pred paparazzmi jej rozhodne nechýba. Tento týždeň ich senzácie chtivé objektívy opäť potešila svojimi vnadami – podprsenku totiž nechala doma!

Keď oslava, tak poriadna! V takom duchu sa niesla štvrtková párty, na ktorej herečka Sharon Stone zapíjala už 53. narodeniny. Dobre naladená a so širokým úsmevom si z outfitu ani tentokrát ťažkú hlavu nerobila – svoj večer si užívala s voľnými vnadami. Aj napriek zrelému veku si totiž myslí, že ju stále nepotrebuje!

Jemné líčenie, kožené nohavice a priehľadný top – s takou výbavou si veteránka strieborného plátna vyrazila do nočného klubu s príznačným názvom Voyeur. Na narodeninovom žúre sa jej však do očí zrejme uprene pozeral iba málokto. Jej presvitajúce bradavky sa totiž len sotva dali prehliadnuť – pútali pozornosť ako magnet!

K herečkinmu úsmevu zaručene prispelo aj súdne rozhodnutie, ktoré jej prenasledovateľovi stanovilo zákaz približovania sa na 100 yardov. Bradley Gooden ju totiž obťažoval už niekoľko mesiacov. „Z pána Goodena mám strach kvôli bezpečnosti svojej aj môjho okolia vrátane mojich detí a rodiny, ako aj priateľov a zamestnancov,“ posťažovala sa pred časom. Nateraz si však môže vydýchnuť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu