Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Najlepšími vodičmi sú Škorpióni, najhoršími Barani a Raci

Škorpióni vedú v štatistike najlepších vodičov
Škorpióni vedú v štatistike najlepších vodičov

PRAHA - Najlepšími vodiči sú podľa štatistík počtu nehôd ľudia narodení v znamení Škorpióna. Rozdiel medzi "majstrami búračiek" Baranov a Škorpiónov činí takmer 30 percent. Najvyššia pravdepodobnosť stretu má kombinácia Baran - Rak.

Vyplýva to zo štatistík poistných udalostí Českej poisťovne. V súvislosti s vplyvom 12 znamení sa niekedy hovorí o súhrne náhod, inokedy sa spomína ovplyvňovanie charakteru, zdravia alebo vzťahov.

Najčastejšími vinníkmi dopravných nehôd sú podľa zistení motoristi narodení v znamení barana, ktorí v minulom roku spôsobili asi o 12 percent viac škôd, než je priemer u vodičov ostatných znamení. "Barani" veria vo vlastné schopnosti, snažia sa čo najrýchlejšie dosiahnuť cieľ, ktorý si stanovili, a často tak prekračujú medze. Možno práve tieto charakteristiky sú príčinou vyššej frekvencie nehôd u týchto ľudí.

Ani vodiči a vodičky narodení v znamení Býka a Raka si však príliš vydýchnuť nemôžu. Aj pre ne podľa štatistík dopravná nehoda rozhodne nie je výnimočnou situáciou.

Naopak najmenej často havarujú škorpióni. Spôsobujú o 14,2 percenta menej nehôd, ako je priemer ostatných znamení. Aj v tomto prípade existuje istá spojitosť so škorpiónskym charakterom. Škorpióni bývajú všímaví, bystrí, všetko pozorne sledujú a máločo im unikne. Mávajú silne vyvinutú intuíciu. Na prvý pohľad sa zdajú byť pasívni a nenápadní, ale vo vnútri skrývajú veľa energie. Muži škorpióni sú vytrvalí a ak sa pre niečo rozhodnú, nevzdajú to. Ženy pôsobia jemne, ale sú to silné a sebavedomé osobnosti.

Škorpióni figurujú v tomto porovnaní nielen ako tí, ktorí zavinia najmenej dopravných nehôd, ale tiež sa v najmenšej miere u nehôd vyskytujú ako poškodení. Trio najmenej búrajúcich znamení dopĺňajú strelci a kozorožci.

Keď sa vlani na cestách stretli vozidlá, najčastejšie išlo o kombináciu baran (vinník) a rak (poškodený). Raci sa všeobecne s ostatnými znameniami dostávajú do sporu najčastejšie, či už v úlohe búrajúceho alebo nabúraného. Raci mávajú zasnený a sentimentálny charakter. Ich povaha tak môže byť príčinou toho, že na cestách patrí medzi "otĺkancov".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu