Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcérke dala vypiť nemrznúcu zmes, hrozí jej až 30 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ - Žena (27) z Nejdku na Karlovarsku si dnes na Krajskom súde v Plzni vypočuje rozsudok za pokus o vraždu svojej dcéry.

Obžaloba ju viní z toho, že ani nie šesťročnému dievčatku dala vlani na konci augusta úmyselne vypiť jedovatú nemrznúcu zmes do áut a spôsobila jej ťažkú ​​otravu. Dieťa prežilo len vďaka starostlivosti lekárov. Policajtom potom dievčatko povedalo, že matka jej dala vypiť horúci čaj a keď sa jej potom urobilo zle a bolelo ju brucho, matka sa jej smiala.

Doteraz netrestanej žene hrozí 15 až 20 rokov väzenia alebo výnimočný trest. Takýto trest pre ňu chce prokurátorka, ktorá v záverečnej reči navrhla sadzbu v rozpätí medzi 20 až 30 rokmi väzenia. Advokát ženy, ktorá na súde odmietla vypovedať, naopak požadoval zmiernenie kvalifikácie žalovaného skutku. Žena v súdnej sieni niekoľkokrát hlasno plakala. Povedala len, že všetkého ľutuje a že už nemôže vrátiť, čo sa stalo.

"Svojej dcére by som nikdy neublížila," tvrdila v pondelok s hlasnými vzlykmi na súde. Podľa obžaloby sa dočítala o smrteľnom nebezpečenstve pri vypití nemrznúcej zmesi v časopise. V obchode potom kúpila litrovú fľašu chemikálie s úmyslom dcéru zabiť a predstierala, že ju kúpila pre niekoho iného, ​​stojí v spise. Dievčatku potom dala 30. augusta večer vypiť nápoj so smrteľnou dávkou kvapaliny a privodila jej ťažkú ​​otravu, tvrdí obžaloba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu