Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

S dvojmetrovým penisom zápasil s policajtmi

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poriadne v zuboch musí ležať niektorým aktivistom dnešný summit krajín Vyšegrádskej štvorky. Stretnutie politikov, ktoré sa koná v centre Bratislavy, sprevádzali prvé incidenty.

Protestujúci si neváhali ani privstať. Dnes pred pol ôsmou ráno naďabila policajná hliadka na skupinu mladíkov, ktorí niesli k Hurbanovmu námestiu 2 metre vysoký papierový transparent pripomínajúci pohlavný úd.

Policajti chceli štvoricu legitimovať. Traja ukázali občianske preukazy. Štvrtý (20) tvrdil, že mu ho ukradli. Zlodej sa mal ulakomiť dokonca aj na potvrdenie o tom, že mu bol preukaz odsudzený!

Hliadka ho chcela odviezť na políciu, aby si overila jeho totožnosť. Mladík sa údajne začal brániť a museli byť použité "donucovacie prostriedky."

"Muž bol po stotožnení prepustený na slobodu. Ostatné osoby boli na mieste poučené, že ak budú niesť uvedený transparent na verejne prístupnom mieste, tak sa dopúšťajú protiprávneho konania," dodal k udalosti bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Podujatia, ako je dnešný summit V4, zvyknú sprevádzať bezpečnostné opatrenia, aby sa zabránilo škodám, ktoré by mohli spôsobiť radikalni protestujúci. Prijala ich aj slovenská polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu