Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dal jej 10 sekúnd, aby povedala zbohom svojim deťom!

Gabby a Ryan Zobraziť galériu (4)
Gabby a Ryan

BIRMINGHAM - Zabil vlastné dieťa! Christopher Grady vzal malú Gabby a Ryana a napriek prosbám svojej bývalej priateľky s nimi odišiel preč. Predtým jej však stihol povedať, že má desať sekúnd na to, aby povedala zbohom svojim deťom, potom budú mŕtve.

Šokovaná Kim Smith sa horúčikovito snažila otvoriť dvere na aute a dostať odtiaľ svoje deti. Vtom však Grady dodal, "povedz ahoooooj". Potom to štyridsaťdvaročný muž stočil do poľa, kde sa vozidlo, z ktorého sa ozýval zúfalý krik detí, dvakrát prevrátilo. Nakoniec s celou posádkou vpálil do temných vôd ľadovej rieky Avon.

Očitý svedok uviedol, že videl ako jedno z detí búchalo na zadné okno auta a snažilo sa dostať preč. Pätročná Gabby ani šesťročný Ryan nevedeli plávať. Deti sa podarilo vytiahnuť von, Gabby však o pár hodín v nemocnici zomrela. Grady zanechal v aute list na rozlúčku, v ktorom stálo "ty si ma k tomu doviedla. Moje deti sú teraz so mnou".

Kim Smithová v osudné ráno bývalému partnerovi vyčítala, že nezobral deti do školy, pretože predošlú noc zostali hore do neskorých hodín. Potom jej Grady oznámil, že "deti už nikdy do školy nepôjdu". Zakričal na ženu, aby sa s nimi rozlúčila. "Toto je poslednýkrát čo ich vidíš. Onedlho zomrú."

Otec neskôr polícii povedal, že nikdy nechcel zabiť seba ani deti a obvinenie z vraždy a pokusu o vraždu odmieta. Súdny proces pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu