Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najdrahšia búračka v histórii, zničil auto za dva milióny!

Z auta ostal po nehode len vrak Zobraziť galériu (3)
Z auta ostal po nehode len vrak

MILÁNO - Nemecký finančník Steffen Korbach mal z pekla šťastie, keď svojím luxusným autom nedávno havaroval počas cesty do Milána. Síce prišiel o auto za v prepočte dva milióny eur, z miesta nehody však odkráčal len s pár škrabancami.

Miliardár sa viezol v modele Pagani Zonda F Clubsport Roadster, ktorých po svete jazdí len 25. Na mokrej ceste však nad ním stratil kontrolu a narazil do zábran. Po nehode z vozidla ostal vrak, ktorého kúsky sa rozleteli po okolí. Bezpečnostná konštrukcia našťastie dokázala ochrániť mladíka i jeho dvadsaťjedenročnú spolujazdkyňu, ktorí z nehody vyviazli len s drobnými zraneniami.

Očitý svedok uviedol, že Korbach (28) na úseku, kde prebiehali cestné práce, išiel primeranou rýchlosťou, potom však zrýchlil. "Videl som, ako vletel priamo do kaluže vody, dostal šmyk a narazil do bariér." Auto nemalo airbagy, takže obaja mali veľké šťastie, že prežili a neutrpeli vážne zranenia.

Investičný bankár uvažuje o tom, že dá zničený automobil opraviť, čo ho bude stáť pekný balík peňazí. Zonda je totiž jedným z najdrahších áut na svete. Núdzu o dopravný prostriedok ale určite mať nebude; okrem Roadstera vlastní aj Porsche, dva Bugatti Veyron a dva Lamborghini.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu