Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sherlock strčil Roxy do mrazničky, sušičky i mikrovlnky!

Roxy je zavretá v mikrovlnnej rúre Zobraziť galériu (3)
Roxy je zavretá v mikrovlnnej rúre

DEVON - Roxy si toho vytrpela viac než dosť. Opitý Angličan totiž dostal šialený nápad a čiernobielej mačke zorganizoval "púť" po niekoľkých domácich spotrebičoch.

Colin Sherlock (44) najprv Roxy, ktorá patrila synovi jeho priateľa, strčil do mikrovlnnej rúry, ktorú následne zapol. Vystresované zviera sa snažilo dostať von, niekoľko sekúnd sa však len zmätene točilo do kruhu. Po tom ako mačku Sherlock vytiahol z mikrovlnky, chcela utiecť. Muž ju však zhrabol a vhodil do zapnutej sušičky bielizne.

Ďalšou zastávkou úbohého tvora bola mraznička. Muž si dal tú námahu, že vyprázdnil jej obsah, aby sa tam mačka zmestila. Roxy sa v jeden okamih pokúsila vyskočiť von, Sherlock však treskol dverami a zmaril jej snahu o útek. O pár sekúnd neskôr pootvoril dvere, aby si mačka myslela, že ju chce pustiť na slobodu. Keď vystrčila hlavu, buchol dverami opäť. No a nakoniec na osvieženie ju hodil do misy plnej vody.

Mužovi neplnoletí kamaráti, ktorí boli v tom čase s ním, si všetko natočili na mobilný telefón a video potom poslali ďalším známym. Jeden z nich to ohlásil na polícii, ktorá tyrana spoznala podľa jeho charakteristického tetovania na ľavej časti tváre.

Sherlocka obvinili z týrania zvieraťa a poslali za mreže na 126 dní. Takisto dostal zákaz chovať akékoľvek zvieratá po dobu desiatich rokov. "Sherlockova krutosť, ktorá je preukázaná na videu je tak silná, že nariadenie väzby bolo pre neho jediné možné riešenie. Týmto rozsudkom vysielam odkaz podobným indivíduám, že za takéto ohavné činy budú potrestaní," uviedol sudca.

Previnilec sa za svoj čin hanbí a všetko oľutoval. Čiastočne ho však ospravedlnil tým, že bol v tom čase pod vplyvom alkoholu, a že ho prítomní mladíci povzbudzovali. Roxy sa momentálne nachádza v náhradnom domove a Kráľovská spoločnosť pre prevenciu krutosti na zvieratách (RSPCA) čaká, kým sa dostane z traumy, ktorú jej Sherlock spôsobil. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu