Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Syn diplomata týral psa, lebo mal zlý deň

Mladík nepochopiteľne útočí na svojho psa Zobraziť galériu (5)
Mladík nepochopiteľne útočí na svojho psa

MANCHESTER - Syn vysokopostaveného tuniského úradníka bol zrejme frustrovaný po tom, ako sa neúspešne uchádzal o prácu. Vybiť zlosť sa rozhodol na na nemom tvorovi, ktorý za nič nemohol, svojom psovi.

Pouličná kamera zachytila Mohammeda Abou-Sabaa (21), ktorý je synom afrického diplomata, ako si pred vchodom svojho luxusného bytu cvičil na päťmesačnom šteňati labradora "kopaciu techniku".

Opakovane do neho zúrivo kopal, hádzal o zem a v jednej chvíli sa dokonca na vystrašeného psíka postavil celou svojou váhou. Ohavný čin zdôvodnil tým, že "mal jednoducho zlý deň".

Napriek brutálnemu útoku úrady Abou-Sabaa "nechali ísť" a udelili mu len šesťtýždňový podmienečný trest s odkladom na dva roky. Mladík má taktiež zákazané chovať akékoľvek zvieratá po dobu štyroch rokov.

Ich rozhodnutie je o to šokujúcejšie, že sa sami na video, ktoré poslúžilo ako dôkazový materiál, nedokázali pozerať a po chvíli ho znechutení vypli.

Psa sa po útoku, ktorý sa odohral ešte v lete, ujali inšpektori Kráľovskej spoločnosti pre prevenciu krutosti na zvieratách. Šteniatko sa v ich starostlivosti úplne zotavilo a v súčasnosti už pre neho hľadajú nový domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu