Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Chcela väčší zadok, na druhý deň po injekciách zomrela!

Polícia začala vyšetrovať úmrtie
Polícia začala vyšetrovať úmrtie

FILADELFIA - Nechala si zväčšiť zadok, na druhý deň bola mŕtva! Žena, ktorá si dala pri kozmetickom zákroku injekčne upraviť zadnú časť tela, zomrela v utorok v americkej Philadelphii. Úrady začali vyšetrovanie.

Detektívi uviedli, že žena a tri jej spoločníčky pricestovali z Londýna a ubytované boli v hoteli Hampton Inn v juhovýchodnej časti Filadelfie. Dve zo žien pricestovali do mesta už aj vlani v novembri, aby si dali zväčšiť zadok. V pondelok 7. februára jedna z nich dostala ďalšiu injekciu na zväčšenie spomínanej časti, kým druhej žene odborníci zväčšovali vstreknutím látky boky.

Detektív Joseph Murray povedal, že 20-ročná žena, ktorej injekčne vylepšovali zadnú časť tela, sa neskôr sťažovala na bolesti v hrudi a ťažkosti s dýchaním. Privolaní záchranári odviezli pacientku do nemocnice Mercy Fitzgerald Hospital, kde zomrela. Jej meno nebolo oficiálne zverejnené.

Výsledky pitvy policajného lekára takisto neboli zverejnené. Polícia pátra po dvoch ľuďoch, ktorí sa na kozmetických zákrokoch zúčastňovali. Predstavitelia sú presvedčení, že zákrok bol dohodnutý prostredníctvom internetu.

"Nie sme si teraz celkom istí, či osoba, ktorá vykonala zákrok, mala alebo nemala oprávnenie urobiť ho," uviedol predstaviteľ filadelfskej polície John Walker z úseku vyšetrovania. "Ešte stále spracovávame informácie," dodal.

Walker oznámil, že vyšetrovatelia tiež čakajú na výsledky testov, na základe ktorých určia látku použitú pri kozmetickom zákroku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu