Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Big Brother: Vila za 80 miliónov

Úpravu interiéru zverila televízia do rúk špičkovým dizajnérom a časť kontajnera obývanú Zobraziť galériu (4)
Úpravu interiéru zverila televízia do rúk špičkovým dizajnérom a časť kontajnera obývanú "boháčmi" vybavila komfortom.

BRATISLAVA - Luxusný štýlový nábytok s moderným dizajnom, špičková technika, prepych a snobský honos. To všetko si už čoskoro budú môcť užiť šestnásti finalisti reality show Big Brother - Súboj. Rozšafná Markíza so svojou megalomanskou náturou neváhala do výstavby a vybavenia kontajnera, v ktorom budú súťažiaci bývať tri mesiace, investovať 80 miliónov korún!

"Áno, ide približne o túto sumu," potvrdila informáciu Nového Času hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Úpravu interiéru zverila televízia do rúk špičkovým dizajnérom a časť kontajnera obývanú "boháčmi" vybavila komfortom.

"Pri zariaďovaní domu sme naozaj nešetrili, je naozaj honosné a jeho vnútorné vybavenie je prezentáciou toho najlepšieho, čo je v danom období dostupné na trhu, dokonca aj absolútne novinky," povedala hovorkyňa. V kontraste s touto časťou domu bude sparťanská sekcia vybavená vonkajšou sprchou so studenou vodou, latrínou a pieckou. Obyvatelia chudobnej zóny budú spávať na matracoch na zemi a ich životný priestor bude vyčlenený mrežami.

Repčíkovci len za licenciu na Big Brother-Súboj zaplatili približne 100 miliónov korún, pričom zakúpili jednu z najnovších verzií tejto svetoznámej reality show. "Markíza skočila hneď na jednu z posledných verzií a vynechala predošlé. Je to dosť netradičné," komentoval neštandardné rozhodnutie vedenia televízie náš zdroj zo štábu Big Brother-Súboj.

Už pri samotnej výstavbe vily sa totiž ráta s tým, že nepôjde len o jednorazovú záležitosť, keďže investícia do objektu sa televízii po jednej sérii reality show nevráti. Preto tvorcovia projektu a majiteľ licencie Endemol rátajú s viacerými pokračovaniami. Markíza si však vybrala síce efektnú, ale najnákladnejšiu verziu. "Big Brother-Súboj je naozaj maximalistická verzia, ale domnievame sa, že diváci už jej jednoduchšie obdoby poznajú," zdôraznila Semjanová.

Česká televízia Nova nedávno ponúkla svojim divákom prvú verziu Big Brother a zdá sa, že neurobila dobre, pretože konkurenčná Prima ju s VyVolenými prevalcovala hneď na začiatku vysielania.

Markíza priznáva istý časový sklz pri výstavbe kontajnera a úprave areálu s rozlohou 6-tisíc štvorcových metrov, ale vytrvalo tvrdí, že termín štartu projektu - 18. september - dodrží.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu