Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z obľúbených moderátorov budú finalisti reality show

Martina Bartošíková so soškou TOM 2005
Martina Bartošíková so soškou TOM 2005

BRATISLAVA - Big Brother sa ešte ani nezačal, a Markíza sa mu už teraz všemožne pokúša dodať poriadnu šťavu! Do kontajnera sa najnovšie rozhodla nasťahovať aj dve celebrity. A nie hocijaké.

Spolu so štrnástimi finalistami pripravovanej reality show v ňom budú zatvorené aj najväčšie esá repčíkovcov - čerství držitelia ocenení Televízna osobnosť Markízy 2005 Martina Bartošíková (33) a Pavel Bruchala (27).

Obľúbení moderátori to nebudú mať jednoduché - pred kamerami Veľkého brata sa tak ľahko neskryjú. Budú ich prenasledovať na každom kroku, zachytávať každý ich pohyb. V kontajneri však neostanú celých sto dní. "To, ako dlho tam budem, závisí od dohody s vedením Markízy. Mám doma malé dieťa, a preto dúfam, že sa skoro vrátim domov," povedala moderátorka športového spravodajstva a matka dvoch detí - 14-ročnej Petry a 2-ročného Marka. Jej kolega z relácie Zlaté vajce Pavel Bruchala by, naopak, v súťaži pobudol aj dlhšie. "Som za každý žart a teším sa na ten adrenalín. Uvidím, ako to poznačí môj súkromný život. Vydržal by som tam možno aj mesiac," vyhlásil.

Kto ich ale počas "dovolenky" nahradí na moderátorských flekoch? "Ak ostanú v kontajneri dlhšie, pokúsime sa ich neprítomnosť akosi zalátať," povedala hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. Prominentná dvojica sa do súťaže dostane oveľa jednoduchšie ako ostatní finalisti. "Dostanú akúsi ´divokú kartu´. Nebudú musieť absolvovať nič, čím museli prejsť ostatní kandidáti. Každý z nich by mal byť súčasťou jedného tímu a zúčastňovať sa na plnení zadaných úloh," vysvetlila Semjanová. Možno sa teda dočkáme aj pohľadu na plavovlasú moderátorku vo vírivom kúpeli alebo modrookého sympaťáka spiaceho na slame. Alebo to bude naopak?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu