Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Big Brother: Výstavba vily ohrozená!

Moderátori Bog Brother Zuzana Belohorcová a Vilo Rozboril. Zobraziť galériu (2)
Moderátori Bog Brother Zuzana Belohorcová a Vilo Rozboril.

BRATISLAVA - Termín dokončenia výstavby vily pre súťažiacich z reality show Big Brother-Súboj je ohrozený! Veľké plány televízie Markíza brzdí súčasné daždivé počasie. "Meškáme. Už teraz máme poriadny časový sklz. Všetko robíme narýchlo," priznal Novému Času robotník pracujúci na výstavbe kontajnera v bratislavskej Záhorskej Bystrici.

Všetko nasvedčuje tomu, že Markíza sa dostala do časovej tiesne. S dokončením areálu Big Brother sú veľké problémy! Vedenie televízie ešte začiatkom leta sľubovalo, že v Deň otvorených dverí (13. augusta) ponúkne prostredníctvom televíznych kamier pohľad do interiéru vily a vybraných priestorov už postaveného areálu. Ale bolo to iba mlátenie prázdnej slamy. Markíza ukázala divákom len pohľad z helikoptéry, ktorý jasne dokazoval, že vila ešte ani zďaleka nie je hotová.

,,Nepopieram, že stavba areálu je problematická z dôvodu nepriaznivého počasia," priznala časový sklz hovorkyňa televízie Ivana Semjanová. Napriek tomu je stále presvedčená, že termín dokončenia stavby bude dodržaný. Najrýchlejšie sa podarilo kontajner postaviť v Bulharsku - za 2 mesiace a 15 dní. A Markíza si trúfa aj tento rekord pokoriť. "My ho postavíme za dva mesiace," povedala hovorkyňa.

Sebavedomým vyhláseniam zo Záhorskej Bystrice však kontruje skutočnosť, že vila pre Big Brother je 24-tonová megastavba s rozhlohou 2 800 štvorcových metrov. Na vybudovanie železnej konštrukcie sa musia použiť 2,4 tony rôznych skrutiek, spojníkov a klincov. Pritom jednu časť domu treba ešte vybaviť luxusným nábytkom a technikou (druhá je nenáročná - sparťansky chudobná). Dianie vo vile má snímať až 70 kamier.

Kedy chce Markíza toto všetko stihnúť - postaviť, namontovať a ešte aj odskúšať? Veď v biblii k tejto najúspešnejšej svetovej reality show je odporúčanie Endemolu - vlastníka licencie, podľa ktorého by sa malo technické zariadenie skúšať minimálne dva týždne po dokončení výstavby. Má sa tak predísť zlyhaniu techniky a možným komplikáciám. Kontajner v Záhorskej Bystrici však dokončený stále nie je a televízia chce s reality show vyrukovať už v prvých septembrových týždňoch... "Skúšať sa bude," zdôraznila Semjanová. Hoci aj v nedokončených priestoroch...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu