Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

VyVolení 2: Erikovi hrozí basa

Erika prenasleduje minulosť aj vo vile VyVolených. Zobraziť galériu (8)
Erika prenasleduje minulosť aj vo vile VyVolených.

BRATISLAVA - Do vily Vy- Volených včera opäť zavítala polícia. Tentoraz priniesla predvolanie Erikovi Hilárovi Lakatošovie (33).

Pred časom totiž v Prahe napadol prostitútku a české súdy mu za to nariadili trest v podobe verejnoprospešných prác. Na tie sa však Erik vykašľal. No úrady nezabúdajú a Svidníčanovi hrozí, že si pôjde sadnúť do „chládku“!

Erik, ktorý sa pred štyrmi rokmi živil v Prahe ponúkaním sexuálnych služieb, v jednom nočnom bare zaútočil na prostitútku Ingridu a natrhol jej peru. Za ublíženie na zdraví ho české súdy potrestali verejnoprospešnými prácami. Erik toto rozhodnutie nerešpektoval a v domnienke, že sa trestu vyhne, sa vrátil na Slovensko. „Veď sú to už štyri roky! Nechápem, prečo to vytiahli teraz... No vlastne chápem,“ narážal Erik v hovorni vily na to, že ho podľa všetkého našli vďaka jeho účasti v reality show TV JOJ.

Podľa českého trestného práva môže sudca každé dve neodpracované hodiny z verejnoprospešných prác premeniť na jeden deň väzenia. Maximálna dĺžka náhradného trestu tak môže byť až štyristo hodín, čo by pre Erika znamenalo až dvesto dní natvrdo. Problémom môže byť preňho aj účasť na súdnom pojednávaní, ktoré sa má konať koncom marca. Je totiž možné, že v tom čase bude ešte stále bojovať o rozprávkovú výhru - dvanásť miliónov korún.

V prípade jeho neprítomnosti na procese bez dostatočného ospravedlnenia „zacvaká“ Erik rovných 50-tisíc českých korún. Jojka mu chce vyjsť v ústrety, a ak to bude nutné, zženštilého fi- nalistu do Prahy dopraví na vlastné náklady. „V prípade, že sa Erik bude v tom čase ešte nachádzať vo vile VyVolených, postaráme sa o jeho odvoz do Prahy a späť v rámci pravidiel hry, ktoré túto možnosť dovoľujú,“ povedala PR manažérka VyVolených Tatiana Diovčošová. Viac o návšteve polície vo vile Vy- Volených sa dozviete v dnešnom dennom súhrne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu