Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyvolení 2: Vlado a Barbi vedia, ako oklamať kamery vo vile

Vyvolení párik Barbora Barbi Fusková  a Vlado Budínsky Zobraziť galériu (20)
Vyvolení párik Barbora Barbi Fusková a Vlado Budínsky

BRATISLAVA - Tí sú ale prefíkaní! Vyvolený párik Barbora Barbi Fusková (21) a Vlado Budínsky (26) vo vile vedia, ako oklamať všetkých 24 televíznych kamier. Tie ich pri akte lásky zachytili jedinýkrát, no Vlado svojim spolubývajúcim prezradil, že sa so svojou priateľkou v luxusnej vile na bratislavskej Kolibe miloval už viackrát.

„My sme to robili už päťkrát. To si musíš dať pozor, aby si s a veľmi nehýbal, alebo robiť pohyby, aké robíš aj inokedy, keď to nie je sex,“ vysvetľoval Vlado mužskej osádke vily, ako oklamať kamery, aby nezachytili ich najintímnejšie chvíle s Barbi. A celkom sa im to darí. Na priek tomu sa nežnejšia polovička tejto dvojice neustále sťažuje na nedostatok sexu a svojmu milencovi znepríjemňuje chvíle vo vile uštipačnými poznámkami. „ Keď ty budeš chcieť, ja nebudem. Bude ma bolieť hlava... už nič nebude. Predtým kvôli Szabimu, potom kvôli niečomu inému,“ vyčítala blondínka s vojmu priateľovi jeho mileneckú striedmosť.

Sexuálne dusno však vytvára aj Erik Hilár Lakatošovie (33). Ten totiž letmé dotyky a nevinné narážky na fešáka Dana Bittóa ( 21 ) odrazu zmenil na priame návrhy. „Chcem sa s tebou milovať,“ oznámil Danovi, ktorý sa k svojej sexuálnej orientácii doteraz jednoznačne nevyjadril. I keď vlasatý umelec svojho nápadníka odstrčil, nie je vylúčené, že jeho ostýchavosť spôsobujú iba všadeprítomné kamery. Erik, ak nevieš, ako na to, spýtaj sa Barbi. Ona ti určite poradí, ako donútiť niekoho k sexu!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu