Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Erik by dal za dcéru aj život!

Anna si nevie Erika vynachváliť. Zobraziť galériu (8)
Anna si nevie Erika vynachváliť.

BRATISLAVA - V skutočnosti je úplne iný ako vo vile! Aspoň to tvrdí o kontroverznom Erikovi Hilárovi Lakatošovie (33) z jojkárskej reality show jeho partnerka Anna.

Spolu vychovávajú jej dcéru a Erik ju má podľa Anniných slov radšej ako seba. A za jeho výbušnými a hysterickými výstupmi sa vraj skrýva len veľká precitlivenosť a snaha rozdávať druhým lásku. Už takmer dva roky žije Vy- Volený Erik v partnerskom zväzku s Annou Barschovou. Svoje hniezdočko lásky majú vo Svidníku, kde s nimi v jednej domácnosti žije aj Annina pätnásťročná dcéra Izabela. Erik o nej vo vile veľakrát hovoril ako o svojej dcére, hoci ju nesplodil.

„Má ju naozaj veľmi rád a rozumejú si. Dokonca mi pomáha s jej výchovou. A nie každý je schopný správať sa tak k niekomu, ku komu vôbec nemusí,“ tvrdí s láskou v hlase Anna, ktorá dokonca plánuje mať s Erikom aj spoločné dieťa. Netají sa však tým, že keď sa s Erikom zoznámili, mala obavy, ako si tí dvaja budú rozumieť. No počiatočné starosti sa ukázali ako zbytočné. „S Erikom sa máme veľmi radi. Aj keď to nie je môj skutočný otec, považujem ho za neho. Všade ma berie so sebou,“ hovorí samotná Izabela, ktorá by si veľmi želala, aby jej „otec“ zostal ešte vo vile.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu