Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dušan Cinkota: Končím vo VyVolených!

Cinkota sa ako moderátor neosvedčil... Zobraziť galériu (12)
Cinkota sa ako moderátor neosvedčil...

BRATISLAVA - A je to tu! Po mesiaci televízneho moderovania to Dušan Cinkota (35) v jojkárskej reality show VyVolení „zapichol“. Lukratívny džob opúšťa okamžite a na vlastnú žiadosť! Prečo odchádza? Čo na jeho náhly odchod hovorí televízia?

„Cítim sa najmä hercom a ako televízny moderátor som nebol sám so sebou vnútorne spokojný,“ povedal včera Cinki. Odmieta, že by to bolo chvíľkové rozhodnutie. „Odísť z projektu VyVolených nebolo rozhodnutím jedného okamihu, dozrievalo vo mne dlhšie. Obyvatelia vily a ľudia zo štábu mi trochu budú chýbať, no verím, že moje rozhodnutie pochopia,“ nádeja sa talentovaný herec.

Svoj odchod Cinkota ohlásil krátko po skončení štvrtkového Protiúderu. Ako oficiálny dôvod uviedol, že televízne moderovanie mu vnútorne nesedí a chce sa ďalej venovať hlavne herectvu. „Spolu s ostatnými moderátormi a realizačným tímom Vy- Volených urobil viditeľný kus práce v prospech televízie JOJ. Jeho rozhodnutie akceptujem a do veľkej miery mu aj rozumiem,“ zhodnotil Cinkiho „útek“ generálny riaditeľ TV JOJ Milan Kňažko. Na jeho flek podľa očakávaní nastúpi - hoci mladší - no skúsenejší Matej „Sajfa“ Cifra (26), ktorý sa uchytil v Noci Vy- Volených a má bohaté skúsenosti aj s moderovaním v rádiu.

„Som rád, že som túto možnosť dostal. Je to pre mňa jednak veľká výzva a takisto som rád, že mi televízia dala dôveru,“ povedal čerstvý hlavný moderátor VyVolených. Sajfa ponuk u prijal okamžite po tom, čo ho vedenie televízie oslovilo. „Pre mňa je na celom moderovaní najzaujímavejší fakt, že sa na obrazovke ukážem už o ôsmej večer, nielen po desiatej ako doteraz,“ vysvetlil svoje pohnútky rozhlasový spíker. „Môj štýl moderovania, ako aj celkový prejav sa možno viac hodí do vysielania po desiatej, ale nejaké prvky si iste nechám,“ dodal sympatický Bratislavčan. Jeho pravou rukou bude 28-ročná čiernovláska Karin Haydu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu