Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Súboj Bugára s Pellegrinim? Šéf Mosta-Híd priznáva, prehral by som!

Béla Bugár na traktore Zobraziť galériu (3)
Béla Bugár na traktore (Zdroj: FB / Bugár Béla)

BRATISLAVA - Na preteky s Petrom Pellegrinim (Smer-SD) na traktoroch by si veru netrúfol. Predseda Mosta-Híd Béla Bugár reálne zhodnotil svoje šance - premiér má podľa neho totiž väčší stroj.

Bugár zverejnil na svojom oficiálnom profile na Facebooku fotografiu z návštevy nitrianskeho Agrokomplexu, kde porovnáva jeden z poľnohospodárskych strojov s tým svojim. „Obrovské poľnohospodárske stroje na Agrokomplexe v Nitre vs. môj poľnohospodársky stroj," okomentoval fotografie s úsmevom.

Zaujímavú otázku položil ale Peter. „Béla, chystáte sa s Pellegrinim na preteky?" napísal pod fotkou, na ktorej Bugár sedí v malom červenom traktore. „Prehral by som, jeho traktor je oveľa silnejší," odpovedal politik.

Status Bélu Bugára
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Bugár Béla)

Pellegriniho video

Práve premiér Peter Pellegrini v apríli totiž zverejnil video, v ktorom si sadol za volant traktora a pochválil sa na Facebooku. V tej dobe pritom okrem brutálnej vraždy rezonovali aj prípady oklamaných farmárov najmä na východe, ktorí sa dostali do pazúrov systému s agrodotáciami. 

Pod zverejneným videom pribudlo množstvo komentárov, v ktorom sa mu okrem pochvalných slov dostalo aj množstvo hanlivých práve kvôli situácii poľnohospodárov. 

Peter Pellegrini sadí zemiaky

Viac o téme: Béla BugárPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu