Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Mečiar v centre záujmu: Paródia na debatu s Bugárom, vraj už neklame!

Kopytovci
Kopytovci (Zdroj: YouTube / AVE Agency)

BRATISLAVA - Téma Mečiarových amnestií oživila záujem o persónu Vladimíra Mečiara poriadnym spôsobom. Do kontroverzného politika, ktorý už je niekoľko rokov v ústraní, sa tentoraz opäť pustili aj humoristi.

Známa skupina divadelníkov Kopytovci reaguje na televíznu diskusiu, v ktorej sa bývalý premiér stretol s Bélom Bugárom. Mečiar v nej filmovú novinku Únos a divadelné predstavenie Kopytovcov VOĽBY 2020: Gágaji, táraji a prďúsi!!! obvinil z toho, že patria do konšpirácie a organizovanej aktivity voči jeho osobe.

„Veď to išlo z fondu Ministerstva kultúry ten film, ktorý bol natočený, išlo to z peňazí Slovenskej televízie, ktorý bol natočený, čiže účelovo to robil niekto už pár rokov ako to vrcholilo. Tú divadelnú hru tiež niekto pripravuje, tie pesničky tiež niekto platí, takže kto to všetko takto organizuje?," povedal vtedy Mečiar.

Divadelníci reagujú spôsobom sebe vlastným. „Duel teda pokračuje v nečakanej podobe," píšu. Obaja jeho aktéri sa opäť stretli v štúdiu a dozvedeli sme sa nečakané veci - napríklad aj to, že Vladimír Mečiar sa uchýlil k meditácii a už neklame.

Viac o téme: Vladimír MečiarBéla BugárMečiarove amnestie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu