Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Totálny výsmech Kotlebovým hliadkam vo vlakoch: Mladík s Hitlerom a Mr. Beanom

Na fotomontážach nechýba ani Mr. Bean. Zobraziť galériu (2)
Na fotomontážach nechýba ani Mr. Bean. (Zdroj: FB/Naše Slovensko)

BRATISLAVA - Hoci od tlačovej konferencie šéfa Ľudovej strany Naše Slovensko Mariana Kotlebu, na ktorej oznámil vznik vlastných hliadok v rizikových vlakových spojoch, ubehli už dva týždne, vtipkovanie internetových užívateľov na túto tému vôbec neutícha. Ďalšia vlna zábavy sa strhla po tom, čo sa terčom fotomontáží stala nová snímka, na ktorej jeden z Kotlebových mužov sedí v kupé oproti utiahnutému rómskemu mladíkovi, zamyslene hladiacemu z okna.

Kotlebovci chcú nahradiť políciu: Hliadky vo vlakoch, ktoré majú naháňať strach!

Satirická facebooková stránka Naše Slovensko sa postarala o všeobecné internetové pozdvihnutie po tom, čo sa na nej objavilo viacero fotomontáží uvedeného záberu. Na jednej z nich sa údajne "žiarsky vzpierač Peťo Bahno", prívrženec ĽSNS, namiesto pôvodného ťukania do mobilu, venuje skladaniu Rubikovej kocky s neblahým výsledkom oproti jeho "súperovi". A to je ešte slabší odvar oproti iným kreatívnym výtvorom.

Na ďalších ho možno vidno v spoločnosti Forresta Gumpa, Adolfa Hitlera, Mr. Bena, Dalajlámu a dokonca sa stal súčasťou slávnych umeleckých diel, známych historických udalostí či kultových filmových scén.

Priaznivci stránky sú z fotomontáží takí nadšení, že niektorí z nich by chceli, aby vznikol samostatný album.

Líder strany Ľudová strana Naše Slovensko Marian Kotleba oznámil predminulý pondelok pred Železničnou stanicou vo Zvolene nasadenie hliadok ĽSNS do troch vlakov, kde majú pomáhať s ochranou cestujúcich. Ako dodal, strana týmto zareagovala na útok na dievča, ktorý sa odohral vo vlaku smerujúcom z Nových Zámkov do Zvolena 7. apríla. Prvá hliadka bola trojčlenná, jej veliteľom bol poslanec NR SR Peter Krupa, ktorý sa do povedomia verejnosti dostal tým, že prišiel do parlamentu ozbrojený.

Totálny výsmech Kotlebovým hliadkam
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Naše Slovensko)

Viac o téme: VlakVtipMarian KotlebaĽudová strana Naše Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu