Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smeráčka Vaľová sa dostala k najmocnejšej žene v Rusku: FOTO z fóra, kde bojovala za práva žien

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Má sa čím chváliť. Smeráčka Vaľová sa na konferencii žien v Petrohrade dostala až k manželke Dimitriho Medvedeva. Po nečakanom stretnutí prezradila, v čom ju mocná žena zaujala.

"Vrátila som sa z Petrohradu z Eurázijského ženského fóra s obrovským nadšením a príjemnými dojmami, na ktorom som vystúpila v Tauridskom paláci. Na fóre boli zastúpené ženy na rôznych pozíciách," pochválila sa primátorka Humenného a zároveň poslankyňa parlamentu na Facebooku.

Smeráčka Vaľová sa dostala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Návštevu absolvovala minulý štvrtok a piatok, pričom okrem hájenie ženských záujmov, stihla skritizovať kvóty pre ženy do politiky a vysokých funkcií. No zaujalo ju najmä stretnutie s najmocnejšou ženou Ruska, manželkou Dimitriho Medvedeva, ku ktorej sa cez ochrankárov dostala ako jediná.

"Rovnako som ako jediná zo ženského fóra mala možnosť viesť súkromný rozhovor s manželkou premiéra Ruskej federácie - pani Svetlanou Medvedevovou. Náš rozhovor bol síce krátky, ale miestami až osobný a priateľský. Je to úžasná, ľudsky otvorená, pokojná a empatická dáma," vyhlásila Vaľová o stretnutí.

Smeráčka Vaľová sa dostala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Svetlana Medvedevová sa dá považovať za najmocnejšiu ženu v Rusku, keďže prezident Putin sa so svojou manželkou rozviedol. Ľudmila sa rozviedla s Vladimirom Vladimirovičom po 30-ročnom vzťahu. O stave manželstva jeho pravej ruky Medvedeva sa v Rusku zatiaľ o kríze nešpekuluje.

Viac o téme: Jana VaľováSmerPetrohradŽenské fórumDimitrij Medvedev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu