Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smeráčka Vaľová na premiére muzikálu v tajomnej spoločnosti: FOTO Kto je ten fešák po jej boku?

Jana Vaľová a tajomný partner. Zobraziť galériu (3)
Jana Vaľová a tajomný partner. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Víkendová premiéra muzikálu Madame de Pompadour na Novej scéne prilákala množstvo známych tvárí, ktoré si nenechali ujsť tento jedinečný umelecký zážitok. Nechýbala medzi nimi ani Jana Vaľová (50), primátorka mesta Humenné a poslankyňa Národnej rady za stranu Smer, ktorá sa objavila v spoločnosti tajomného muža. Úsmevy síce rozdávala na všetky strany, ale fotografovať sa spolu s ním údajne veľmi nechcela. Topky preto zisťovali, aká je pravda.

Smeráčka Vaľová sa dostala k najmocnejšej žene v Rusku: FOTO z fóra, kde bojovala za práva žien

Divadlo Nová scéna do svojho repertoáru zaradilo výpravný muzikál o slávnej milenke kráľa Ľudovíta XV., ktorá zo zákulisia usmerňovala chod francúzskych dejín v polovici 18. storočia. Hlavnú postavu Madame do Pompadour v ňom stvárňuje speváčka Sisa Sklovská, hlavu pomazanú Štefan Skrúcaný v alternácii so Stanom Králom.

Známe mená počas premiéry prilákali množstvo divákov, zástupcov slovenskej smotánky, či predstaviteľov politického a verejného života. Bola medzi nimi aj bývalá premiérka Iveta Radičová či poslankyňa Jana Vaľová, ktorá sa objavila po boku sympaťáka v bledomodrej košeli a tmavomodrom saku. Prítomní hneď zbystrili pozornosť a boli zvedaví, či má novú známosť.

Jana Vaľová v spoločnosti mladíka priťahovala pohľady.
Zobraziť galériu (3)
Jana Vaľová v spoločnosti mladíka priťahovala pohľady.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Podľa našich informácií sa údajne nestalo prvýkrát, že ich spolu videli v spoločnosti. Na identitu záhadného muža sme sa preto opýtali aj poslankyne Vaľovej, ktorej odpoveď však asi sklame všetkých lovcov senzácií.

„Bol to môj právny zástupca, ktorý sa pozná s pani Sklovskou. Nemala som tu (v Bratislave, pozn. red.) ani dcéru, ani partnera a pani Sklovská ma pozvala na premiéru a bol tam aj on. Zajtra ma ide zastupovať na súd v Humennom. Normálne sme tam boli ako kolegovia,“ objasnila v pondelok Jana Vaľová s tým, že sa spoločnej publicite rozhodne nevyhýbala. „Sme rodinní priatelia a bol aj na svadbe môjho syna," dodala.

Navyše, ako Topky včera informovali, spomínaný právnik by mal byť už zadaný. Randí totiž s hovorkyňou TA3 Martinou Mečiarovou, ktorá sa v októbri 2014 rozviedla so svojím manželom Milanom Mečiarom. V sobotu sa brunetka s novou láskou ukázala na Česko-Slovenskom plese v Prahe.

Jana Vaľová na premiére muzikálu.
Zobraziť galériu (3)
Jana Vaľová na premiére muzikálu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jana Vaľová vstúpila do politiky v roku 2000 ako členka politickej strany SMER-SD. V roku 2005 ju zvolili za poslankyňu Prešovského samosprávneho kraja. V roku 2006 sa stala poslankyňou Národnej rady a túto pozíciu si udržala aj dve nasledujúce volebné obdobia. V roku 2010 začala zastávať post primátorky mesta Humenné, ktorý znovu obhájila v komunálnych voľbách v roku 2014. Pôsobí ako členka vo Výbore NR SR pre európske záležitosti a overovateľka vo Výbore NR SR pre sociálne veci.

Viac o téme: Jana Vaľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu