Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Most-Híd chce presvedčiť voličov: Zmena je možná!

Béla Bugár
Béla Bugár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Presvedčiť voličov necelý rok pred voľbami, že zmena v roku 2016 je možná a pre SR potrebná, je cieľom celoslovenskej prezentačnej kampane k programovému dokumentu Mosta-Híd Občianska vízia. Celý dokument bude dostupný aj na stránke obcianskavizia.sk. Zároveň sa uskutočnia vo viacerých mestách diskusné fóra s politikmi na tému "Ako môže Slovensko opäť rásť".

Ako uviedol hovorca Mosta-Híd Matej Kováč, práve presadzovanie programu a systémové zmeny musia byť základným cieľom budúcej vlády, ktorá vzíde po parlamentných voľbách. "Len taká vláda bude schopná posunúť krajinu dopredu a zlepšiť život jej občanov bez ohľadu na to, v ktorom regióne žijú. Občianska vízia ponúka konkrétne opatrenia, ktorými sa tento cieľ dá dosiahnuť," tvrdí Kováč.

Podľa jeho slov politika orientovaná na moc a populistické marketingové sľuby už nestačia. "Ľudia potrebujú skutočné zmeny na to, aby ich životná úroveň mohla rásť a nie stagnovať. A práve tieto riešenia programový dokument Občianska vízia ponúka," dodal Kováč.

Na programovom dokumente Občianska vízia spolupracovali predstavitelia strany s odborníkmi z jednotlivých oblastí. Občianska vízia obsahuje viacero kľúčových tém, akými sú hospodárska politika, boj s chudobou, regionálny rozvoj a rozvoj vidieka, právny štát, národnostná politika a menšinové práva, školstvo i zdravotníctvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu