Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Erotická spoločenská hra na vláde: Fico sa pri Flašíkovej pomýlil!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Kandidátka na bratislavského župana Monika Flašíková-Beňová prišla tri dni pred voľbami na rokovanie vlády. Premiér Robert Fico odmietol, že by jej tým chcel pomôcť v kampani. Podarilo sa mu však skomoliť jej meno a za vtipný brbt neváhal skočiť aj do novinára, ktorý sa na tom zasmial. No uznajte sami, "Monika Fľašová", to sa nepodarí každý deň. Vedľa stojaci Peter Kažimír sa musel tiež silno ovládať, ale zvládol to.

Dnešná prítomnosť europoslankyne Moniky Flašíkovej-Beňovej na rokovaní vlády súvisela podľa premiéra s tým, že sa v európskych štruktúrach definitívne rozhoduje o tom, či dostaneme výnimku na dlhšie čerpanie eurofondov. Odmietol, že sa jeho spolustraníčka objavila na rokovaní kabinetu preto, že práve vedie kampaň pred regionálnymi voľbami. V nich kandiduje na predsedníčku Bratislavského samosprávneho kraja. Dnes ministrom predniesla správu o tom, ako pokročili rokovania o možnom ročnom predĺžení termínu na dlhšie čerpanie eurofondov pre Slovensko a Rumunsko.

„Ja som veľmi rád, že pani poslankyňa Európskeho parlamentu nám pomáha veľmi výrazne,“ povedal Fico. Podľa neho to, čo robí Flašíková-Beňová, je pre Slovenskú republiku. „Ja za to nemôžem, že sa nachádzame v termínoch, keď Európsky parlament má ísť o tom rozhodovať. Tak ja nebudem kvôli tomu odkladať voľby do VÚC, keď teraz potrebujeme vybaviť výnimku, aby Slovensko mohlo čerpať viac,“ dodal premiér.

Omyl s fľašou však rozosmial. Pri premenovaní Flašíkovej na Fľašovú sa však nejednému z prítomných mohol objaviť súvis so známou spoločenskou hrou s erotickým podtónom. O Monike sa totiž dlhé roky od založenia Smeru, keď ešte nebola manželkou Fedora Flašíka, aj hovorilo, že je najsexi ženou a radi by si s ňou viacerí členovia "fľašu" zahrali.

Fico o Flašíkovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu