Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Frešo neplánuje pred krajskými voľbami okázalú a bombastickú kampaň

Pavol Frešo
Pavol Frešo (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Súčasný predseda Bratislavského samosprávneho kraja a zároveň kandidát do ďalších volieb na tento post Pavol Frešo (SDKÚ-DS) neplánuje nákladnú a bombastickú predvolebnú kampaň.

“Kontakt s voličmi, priama komunikácia v rámci Bratislavskej župy, poznanie problémov, ukázať, ako tie problémy riešime v tejto chvíli a ukázať, ako to chceme robiť v nasledujúcom volebnom období. Nič nákladné, nič okázalé, nič bombastické,” opísal Frešo spôsob, ako chce svoju kampaň viesť.

Ak chce byť niekto úspešný vo voľbách, musí mať podľa Pavla Freša poriadny kontakt s voličom, a to nielen počas kampane. “Či starostom, či ľuďom, ktorí sú tam volení, teda poslancom a poslankyniam, či ľuďom, ktorých tam stretávate ako voličov, musíte im vedieť odpovedať na otázky a dávať im ponuky, akým spôsobom chcete problémy riešiť,” doplnil Frešo. Spoločný kandidát siedmich stredopravých strán do jesenných regionálnych volieb na post župana zatiaľ nechcel prezradiť, koľko by mala kampaň stáť, kým nemá čísla uzavreté. “Ale neplánujem nič okázalé a bombastické, žiadna Claudia Schifferová, žiadna súťaž krásy, žiadne okázalé gestá v kultúre,” uzavrel Frešo.

Voľby do vyšších územných celkov, v ktorých občania rozhodnú o predsedoch a poslancoch kraja na ďalšie štvorročné obdobie, sa uskutočnia 9. novembra. V Bratislavskom kraji okrem Freša svoju kandidatúru oznámila aj europoslankyňa a poslankyňa zastupiteľstva Bratislavského samosprávneho kraja Monika Flašíková-Beňová (Smer-SD) aj nezaradený poslanec Alojz Hlina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu