Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Minister prichytený na Street View: Pár dní po nástupe do funkcie už prerábal záhradku!

Na záhrade ministra Jahnátka sa pracovalo vo veľkom. Zobraziť galériu (3)
Na záhrade ministra Jahnátka sa pracovalo vo veľkom. (Zdroj: Street View)

BRATISLAVA – Po tom, čo auto Street View zachytilo ministra dopravy Jána Počiatka postávajúceho pred svojou vilou v lukratívnej štvrti pod Slavínom, sme natrafili na čulý ruch pred domom iného predstaviteľa vlády len pár dní po tom, čo nastúpil na post ministra pôdohospodárstva.

Šiesti robotníci, veľkokapacitný kontajner a dodávka plná pracovného materiálu. To všetko prezrádzalo, že na pozemku ministra pôdohospodárstva Ľubomíra Jahnátka sa pracovalo vo veľkom. V čase, keď auto spoločnosti Google prechádzalo dedinkou Nitrianske Hrnčiarovce, kde minister býva, zastihli na Jahnátkovej pôde pracujúcu skupinku.  

Pred Jahnátkovým domom bolo rušno.
Zobraziť galériu (3)
Pred Jahnátkovým domom bolo rušno.  (Zdroj: Street View)

Tá zjavne finišovala s rekonštrukciou ministrovej záhrady, ktorá zostala doslova prekopaná od základov. Kým v minulosti sa ministrov takmer tridsaťročný dvojpodlažný rodinný dom skrýval za niekoľkými vysokými ihličnanmi, v čase fotenia snímok Street View bolo všetko inak. Pred domom nezostalo po stromoch ani stopy.

Zaujímavé je, že minister nechal rekonštrukciu svojej záhrady na odborníkov, napriek tomu, že „rád robím s pôdou," uviedol nedávno v online rozhovore denníka Plus jeden deň. „Rád robím vo vinici, aj s ovocnými stromčekmi a teším sa, keď si môžem dopestovať zdravú čerstvú zeleninu,“ dodal. Na tohto koníčka má však zjavne priestor za domom, ktorý však zo záberov Street View vidieť nie je.

Auto Street View zachytilo pred vlastnou vilou pod Slavínom aj ministra dopravy Jána Počiatka.
Zobraziť galériu (3)
Auto Street View zachytilo pred vlastnou vilou pod Slavínom aj ministra dopravy Jána Počiatka.  (Zdroj: Street View)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu