Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sulík nemá rád vianočný ošiaľ, k Viskupičovcom sa chystá Spiderman

Jozef Viskupič a Richard Sulík
Jozef Viskupič a Richard Sulík (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Poslanci Národnej rady SR trávia Vianoce zväčša tradične, doma s rodinou, tešia sa najmä na pokoj a na chvíle v kruhu najbližších. Na tých majú zväčša vraj málo času. Šéf liberálov Richard Sulík vianočný ošiaľ nemá rád. Vďaka svojim malým deťom sa mu však celkom vyhnúť nedokáže.

"Vianociam sa snažím vyhnúť, vadí mi vianočný ošiaľ, komercionalizácia. Snažím sa vyhnúť hlavne nákupným centrám. Posledné roky sa mi to nedarí, lebo mám trojročnú dcéru a päťročného syna a keď už vidím, ako píše Ježiškovi môj synáčik, ktorý písať nevie, tak v nejakej skromnejšej forme budeme mať Vianoce," povedal Sulík.
      
Skúsenosti s písaním Ježiškovi má aj predseda klubu OĽaNO Jozef Viskupič. Jeho malý syn praktizuje túto činnosť zatiaľ bez písmenok. "Kreslí a momentálne je v stave, že chce veľmi veľa vecí, hlavne je na Spidermana. Ježiško teda asi prinesie jeho masku alebo kostým," prezradil Viskupič, ktorý má aj malú dcérku. „Ešte je taká malá, že sa teší skôr zo svetielok a z napadaného snehu,“ uviedol šéf klubu obyčajných.
      
Dodal, že Štedrý deň sa u Viskupičovcov nesie, podobne ako v iných rodinách, v znamení prípravy slávnostnej večere. "Pripravujeme kapustnicu, do ktorej sa ja nemontujem, je to podľa mňa dosť mágia. Ale pomáham s prípravou vianočky, ktorú jeme spolu s kapustnicou. Ďalej robíme zemiakový šalát s kaprom," priblížil štedrovečerné menu Viskupič. Dodal, že má skúsenosti aj so zabíjaním kapra, avšak nevie, či si to skúsi aj tento rok. "Kapor je totiž teraz obľúbené zvieratko nášho malého syna," podotkol poslanec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu