Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Predsedníctvo strany na chalupe: Belousovová hostila ruskými jedlami

Predsedníčka hostila členov u seba vo víkendovom dome Zobraziť galériu (4)
Predsedníčka hostila členov u seba vo víkendovom dome (Zdroj: Topky.sk)

ČADCA – Predsedníctvo strany Národ a Spravodlivosť sa stretlo vo víkendovom dome predsedníčky Anny Belousovovej. Okrem politikárčenia sa členovia strany dobre napapali. Belousovová im totiž pripravila pravé ruské pochúťky!

Predsedníčka strany NAS sa rozhodla, že zvolá predsedníctvo strany do jej víkendového domu v Čadci. „Pozvala som ich tam, kde sa ja cítim veľmi dobre. A myslím, že aj oni sa cítili,“ vysvetlila nám Belousovová. „Ani štúrovci sa neschádzali v honosných sídlach ale u seba doma,“ dodala. Ako sama predsedníčka tvrdí, hoci predsedníctvo hostila na chalupe v rodinnom prostredí preberali aj vážne politické témy.

Predsedníčka hostila členov u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

„Za polrok od volieb sme toho veľa urobili. Prijímame nových členov, vznikla aj nová okresná organizácia“ vysvetlila Belousovová. Pustila sa však aj do kritiky vládnej strany SMER. „Dnešná politická scéna je len bábkové divadlo. Tí, čo ťahajú za motúziky sú oligarchovia. Typický príklad je vystúpenie ministra Kaliňáka ku kauze Gorila. Je to zametanie SMERom pod koberec,“ tvrdí predsedníčka strany NAS. Podľa Belousovovej na Slovensku chýba normálna politika so sociálnym cítením. „Programové idey strán ako KDH, SNS, HZDS, SDĽ sa zmenili na nenažranosť, preto strany zanikli,“ povedala Belousovová a dodala, že ľuďom chýbajú sľubované istoty od vládnej strany. „O Dzurindovom 200% zvyšovaní platov sa hovorilo, že ide o podvod na voličoch, kde sú teraz tie istoty? Tiež ide o podvod?“

Predsedníčka hostila členov u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Okrem politizovania sa predsedníctvo strany príjemne zabavilo. Predsedníčka sa ukázala ako vynikajúca
kuchárka. „Pripravila som tradičný ruský šašlík. Je to špeciálne marínované mäsko s koreniami, ktoré som si priniesla z Ruska,“ prezradila nám Belousovová. Toto však nebola jediná pochúťka, ktorú pre členov predsedníctva strany pripravila. „Ja som zástanca toho, že radšej viac ako menej, preto som ešte pripravila aj tradičné ruské mleté mäsko. Podávala sa káva, čaj a samozrejme, nechýbali jablkové koláčiky,“ povedala nám Belousovová.   

Predsedníčka hostila členov u
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu