Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Belousovovej navrát do školy: Politička smeruje na prestížnu univerzitu!

Anna Belousovová, Zobraziť galériu (2)
Anna Belousovová, (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Niekdajšia dvojka SNS a súčasná šéfka strany Národ a spravodlivosť sa vrátila do školských lavíc. Topkám sa ju podarilo nafotiť, ako prichádza do jazykovej školy. Zistili sme, čo je za tým.

Politička iba nedávno vzdala boj o vodičák v autoškole, ale hneď nato sa vrhla na nový cieľ. Momentálne chodí pravidelne dvakrát týždenne na hodiny angličtiny. Zastihli sme ju, ako si ráno vykračuje do jazykovej školy. Ešte na ceste pred budovou si očividne opakovala slovíčka. Oslovili sme ju, prečo sa tak odzrazu odhodlala vrátiť do školy. Údajne plánuje aj dlhodobý kurz v zahraničí.

Anna Belousovová ide do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„V dnešnej dobe je znalosť angličtiny veľmi potrebná. Preto som sa rozhodla, že sa jej budem venovať naplno,“ prezradila nám Belousovová. Zaujímavé je aj to, že by sa mohla stať na prednáške študentkou expremiérky Ivety Radičovej. Tá totiž často chodí prednášať do legendárneho Oxfordu. A práve tam má namierené aj bývalá národniarka. „Na jeseň plánujem ísť na niekoľkotýždňový študijný jazykový pobyt. Ak chce byť človek úspešný v tom, čo robí, musí si vyberať aj kvalitných učiteľov a Oxford patrí k svetovej špičke.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu